martes, 17 de abril de 2007

ESQUEMA DEL SAL


Aquí tenéis un esquema que os ayudará a ver más claro las piezas que van oscuras y las que van claras, cada lunes iré poniendo la siguiente linea!

6 comentarios:

Rosa dijo...

Rakel:
Lo siento muchisimo, pero esto de los colores claros y oscuros no te lo puedo seguir ahora, ya que tengo todas las piezas cortadas y distribuidas.Tampoco tengo ganas de desacerlo, eso si yo te sigo con el sal como me comprometí en su momento,será exactamente con las mismas piezas y colocación, pero en oscuras y claras.
Un abrazo.

Carol dijo...

Hola Rakel,

Gracies per l'esquema i per com estàs posant els pasos del SAL. Sol et puc dir que estoy en ello i que abans de cosir les tires faré moltes proves . Però això ja ho veuràs en el meu blog!

Petonets

Mamba negra dijo...

Moltes gràcies Rakel, pero m'he adonat que has començat per dalt i jo per baix, jejeje per aixó no em cuadraba. I sobre els cuadrats més clars, ja he tallat la tela i després faré les proves a veure que surt.

Belén

Rakel dijo...

Bueno Mamba sempre pots guarda la part de abaix i començar per la de a dalt son molt semblants!

Blanca dijo...

Doncs la veritat es que jo he començat pel mig, què hi farem. Pel que fa als colors, he posat al meu blog l'esquema que em va fer la meva filla i la ditribució de les robes, l'ha fet ella, o sigui que es quedarà com està, tot i que si no recordo malament, ja hi ha una certa distribució entre clars i foscos, encara que no sigui la mateixa que has fet tu. Quan pugui us poso les fotos, jo ja he començat la 3a. filera....

Rakel dijo...

aneu mes adelantades vosaltres que jo!